divendres, 30 de gener del 2015

L'arròs, el gluten i el midó

L'Albert  ens ha portat midó i diferents tipus de farina sense gluten: farina d'arròs i farina de blat  de moro. L'Helena ens ha portat  farina  de blat (amb gluten), i quatre tipus d'arròs  diferents (ja teniem l'arròs bomba, l'Helena n'ha portat més): 

Arròs 1-bomba  2-vaporitzat,vermell i salvatge. 

La setmana que ve vindrà  el pare de l'Albert a explicar-nos coses sobre el midó. 


Mostrando 20150130_095602.jpg Mostrando 20150130_095521.jpg

La Carme, mare de l'Albert ja ens havia parlat de les plantes. Aquests éssers vius dels quals els humans i els animals obtenim els nutrients que ens fan falta per alimentar-nos i l'energia per viure, es fabriquen l'aliment ells mateixos. 
Són molt importants perquè amb la fotosíntesi transformen  l'oxigen, el carboni i l'hidrogen en glucosa.
Per poder seguir i entendre aquest procés us recomanem que mireu els dos vídeos que us hem penjat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada