divendres, 8 de maig de 2015

ANEM A LA DEIXALLERIA DE CERDANYOLA


HEM ANAT A LA DEIXALLERIA DE CERDANYOLA I HEM VIST I APRÈS COM CAL RECICLAR I LA IMPORTÀNCIA DE FER-HO BÉ.

http://www.residuonvas.cat/

EN AQUESTA PÀGINA WEB  HI PODEU TROBAR INFORMACIÓ SOBRE ON HAN D'ANAR TOTS ELS RESIDUS AMB MOLT DE DETALL...US SORPRENDRÀ! I SI NO SABEU QUÈ FER AMB ALGUNA COSA, HO PODEU CONSULTAR O HO PODEU PORTAR DIRECTAMENT A LA DEIXALLERIA.PER QUÈ RECICLAR BÉ?
Separar bé els residus a casa nostra és afavorir el seu reciclatge i/o tractament adequat, és reintroduir al cicle de producció i consum productes i materials que han estat fets servir, no necessitem i ens en volem desfer.

Per tant, podem afirmar que el residu no es llença, s’aprofita i/o es tracta adequadament. A partir d'aquesta afirmació, comprendrem que qualsevol objecte o producte una vegada ja no el necessitem, si el dipositem en el lloc correcte, facilitem que comenci un nou cicle: el del seu aprofitament.

A Catalunya, 1 de cada 3 quilos de residus que generem es reciclen i, a més, cada vegada generem menys residu. I abans de llençar res, estiguem ben segurs que no li podem donar un nou ús.

Cada un de nosaltres tenim la responsabilitat de dipositar el residu correctament i millorar dia a dia fent-ne menys. És molt important que en el moment de comprar tinguem en compte reduir la quantitat de residu que s'haurà de llençar. Separar bé també vol dir generar menys i en qualsevol cas, un residu tindrà una llarga vida si el dipositem en el lloc correcte, sortirà més barat al teu municipi i s'aprofitarà correctament per fer nous productes. Així doncs, obrim tot un cicle als residus, tota una nova oportunitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada